Still Us
Still Us
Hey! Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze site! Wij zijn Still Us bestaande uit: Soma, Amilia, Sabrina, Romee, Ranya en Roxan.
Foto's

Kunstbende

Op Twitter hielden we jullie al een beetje op de hoogte, maar het is wel zo handig om het ook hier te noemen; wij doen mee aan Kunstbende! Kunstbende is een Nederlandse wedstrijd met verschillende categorieën: film & animatie, fashion, taal, theater & performance, muziek, dans, kunst en dj. Wij doen natuurlijk mee met de categorie ‘Dans’.

Kunstbende is 28 april, van 12:00 tot 19:00, in Theater Zuidplein in Rotterdam. Kaartjes zijn hier te koop.

De categorie ‘Dans’ is van 13:00 tot 14:00 (maar het kan ook al eerder beginnen, dus wees er op tijd bij! Wij raden aan om gewoon 12 uur in de zaal te zitten)  en de prijsuitreiking is van 18:00 tot 19:00. Daar zit veel tijd tussen, maar dat is geen probleem. Als je namelijk niet vier uur lang naar andere categorieën wilt kijken, kun je gewoon even het winkelcentrum in. Die zit daar heel vlakbij.

Voor meer korte updates kun je ons volgen op Twitter (@Still_Us) en we hebben ook een Facebook-pagina. Wij kunnen niet wachten! Komen jullie ook?

Still Us

Top! Still Us dancecrew.
Social Links:
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE