Still Us
Still Us
Hey! Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze site! Wij zijn Still Us bestaande uit: Soma, Amilia, Sabrina, Romee, Ranya en Roxan.
Foto's

Over Still Us

Still-us

Welkom op onze website!
Wij zijn dansgroep Still Us en bestaan uit: Soma, Ranya, Sabrina,  Isabella & Puck. Dansen is onze passie en dat willen we dan ook uitstralen tijdens onze act. Ieder van ons heeft zijn eigen kwaliteiten en sterke punten en dat proberen we dan ook in onze dans naar voren te laten komen.

Waar Still Us sterk in is, is de samenwerking van de groep. We hebben een goede sfeer en een goede vriendschap met elkaar. We proberen dan ook regelmatig leuke activiteiten te organiseren om de groep te versterken.

Door middel van humor en een verhaallijn in onze dans zijn wij uniek en kunnen we het publiek vermaken. Natuurlijk hebben wij nog een hoop te leren van onze trainster Denice Rieu, maar het belangrijkste is dat we er plezier in hebben en het publiek kunnen vermaken. Dat is ons in ieder geval gelukt tijdens onze eerste danswedstrijd ‘X-Posure 2012′, want hier hebben wij de publiekprijs gewonnen + de 3e juryprijs.

Wil je ons een keer zien dansen? Houd onze agenda dan in de gaten, en wij hopen je snel te zien!

Top! Still Us dancecrew.
Social Links:
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE